Easy Flow Yoga

Bij Easy Flow Yoga is je adem een belangrijke leidraad

Easy Flow Yoga

Bij Easy Flow Yoga is je adem een belangrijke leidraad

Easy Flow Yoga

Bij Easy Flow Yoga is je adem een belangrijke leidraad

Easy flow Yoga

Wat is het?

Easy Flow Yoga is een yogastijl die lichter is dan Poweryoga en krachtiger dan Hatha yoga. Door elementen van beide yogastijlen te gebruiken is Easy Flow Yoga ontstaan.

Waarom ‘easy’? – De basis yoga-houdingen volgen elkaar in deze les in een rustigere tempo op en zijn eenvoudiger en toegankelijker dan in een Poweryogales. Dat betekent dat je meer aandacht aan de opbouw besteedt en voldoende opties aangereikt krijgt zodat er altijd eentje is die bij jouw lichaam past. Zo ben je vrij om krachtige en minder krachtige houdingen naar je eigen behoefte af te wisselen.

Waarom ‘flow’? – Zoals bij alle yogastijlen, ook bij Easy Flow Yoga is je adem een belangrijke leidraad: de vloeiende, verruimende Ujjayi adem geeft

verdieping en ritme in de les en het blijft je gids bij het ontdekken van je grenzen. Het bewust worden én blijven van je adem, samen met de aaneenschakeling van de houdingen, creëert een rustige dans: de flow.

Werking

  • Vergroot spierkracht en souplesse
  • Bevordert een gezonde lichaamshouding
  • Verbetert de concentratie
  • Helpt om beter met stress om te kunnen gaan
  • Leert je luisteren naar je lichaam

De opgedane kracht, flexibiliteit en energie neem je mee in je dagelijkse leven.

De houdingen en ademtechniek vergroten je spierkracht, souplesse en vitaliteit, terwijl de meditatieve werking van de flow ontspanning in je Easy Flow yogales brengt. De opgedane kracht, flexibiliteit en energie neem je mee in je dagelijkse leven.

Voor wie?

Op de Easy Flow yogalessen is iedereen welkom. Als je houdt van inspannen met je lichaam en ontspannen met je geest en je wilt graag de twee meer met elkaar verbinden, zul je deze vorm van yoga prettig vinden.

Door wie?
Easy Flow Yoga wordt gegeven door Tamara Lukacsi.