Kom in contact met de essentie van je ware natuur, omringd door de natuur!

We verwelkomen je op deze luxe Yoga & Meditatie retraite week in een complete “off the grid” villa. Dus volledig zelfvoorzienend, onafhankelijk, zeer luxe, op een open plek met wijds uitzicht en mooie natuur. Een plek om totaal tot rust te komen en je vrij te voelen.

We dompelen ons  helemaal onder in de luxe van deze volledige verzorgde week. We genieten van een mooie comfortabele kamer met heerlijke bedden en wellness douche. We komen tot rust in de sauna, laten ons omringen door stilte, zwemmen in de zwemvijver en genieten van gezonde maaltijden die een streling zijn voor de tong en een lust voor het oog. We maken contact met de natuur en gaan voelen dat we leven. Maar we doen nog meer dan dat….

We gaan door middel van Yoga, Ademoefeningen, Meditatie en Reconnective Healing op onderzoek uit naar de essentie van ons Zelf. Hierdoor kunnen we gaan zien wat we niet zijn (gedachten, emoties, zelfs ons karakter), zodat er een opening ontstaat om te gaan ervaren wat we wel zijn (de vrijheid van onze essentie).

Kom zelf dus ook even helemaal “off the grid”. Even los van de drukte van het bestaan. En tevens jezelf losmaken van patronen, overtuigingen en/of dingen in je leven die je tegenhouden om je echte Zelf te kunnen zijn en vanuit je essentie te leven.

We doen dagelijks 1-2 Yogalessen met meditaties, gebaseerd op de Integrale Yoga en iedere avond voor het slapen gaan een extra meditatie waarbij we focussen op diverse aspecten (bewustzijn, adem, hart). We nuttigen 3 verrassende maaltijden per dag en tussendoor is er fruit, thee en water. Er is daarnaast voldoende ruimte om vrij te zijn om te genieten van rust, een goed boek, een wandeling, een dutje, fietstocht, strand, enz. Wat wij belangrijk vinden is dat je volkomen jezelf kan zijn en kan voelen en ervaren wat jij nodig hebt tijdens deze retraite.

Deze week is voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot alles wat hierboven beschreven is. Of je nu alleen komt, met je partner of een vriend/vriendin, het kan allemaal. Het maakt ook niet uit of je al ervaring hebt met Yoga en Meditatie of niet. Alle lessen en sessies van deze week zijn toegankelijk voor iedereen die open staat voor een verrijkende ervaring.

De week start op maandagmiddag rond 16:00 uur en eindigt maandagochtend 10:00 uur.

Inclusief:

 • 7 nachten in een luxe kamer (1 p kamer heeft een 2-persoonsbed en een 2p kamer heeft 2 losse bedden, allen met boxspring matrassen)
 • Luxe badkamer met wellness douche
 • Kamers hebben allemaal vrij uitzicht
 • Gebruik van sauna’s
 • Ecologische zwemvijver
 • 7x diner, 6x lunch, 7x ontbijt (vegetarisch, eventueel vis, biologisch, lokale producten)
 • huisgemaakte kombucha, thee, water
 • 2x reconnective healing sessie
 • Dagelijks Yogalessen en Meditaties (buiten, binnen en/of op het strand)
 • Stilte wandeling
 • Fietshuur

Exclusief:

 • Vervoer naar de locatie op Texel
 • Ophalen vanaf de boot is mogelijk tegen een kleine vergoeding als je niet met de auto op de boot gaat

Kosten voor deze complete totaal verzorgde week van 7 nachten:

2 p kamer: €   999,00 (2 losse 1-persoonsbedden of 2 bedden aan elkaar)

1 p kamer:  € 1295,00 (2-persoonsbed voor 1 persoon)

De prijs is gebaseerd op de midweek en het weekend met 15% korting op de totaalprijs. Indien je bovendien boekt en betaalt vóór 22 juni krijg je er een vroegboekkorting van 5% bovenop.

Je kunt ook kiezen voor een lang weekend met de ‘Be Natural’ retraite of een midweek met de ‘Essentials’ retraite.

Bij inschrijving krijg je een factuur gemaild.